NINA JAMES

Urban Mom Coaching

Voordat ik bij Andrea kwam was ik al halverwege het maken van mijn onlineprogramma…. Maar ik was niet happy. Ik deed alles op gevoel, maar er zat voor mijn geen heldere leerlijn en leerdoel in. Eigenlijk deed ik maar wat. Ik maakte mijn programma zoals ik mijn coachsessies doe. Maar dat zijn toch echt twee totaal verschillende dingen!

Dankzij Andrea heb ik geleerd goede leerdoelen te stellen en vooral wat het verschil is tussen weten en inzicht… Nu zit er een goede opbouw in, een goede afwisseling tussen denken, voelen en doen en is het resultaat wat je met de training bereikt helder. Andrea was geduldig en stelde keer op keer verdiepende vragen om tot de kern te komen van de oefening. Doordat de training nu goed in elkaar zit, weet ik zeker dat ik in no-time de investering terug verdien!

Weggever-gratis-gesprek_edited.jpg
JOYCE KOOIJMAN

Strategisch schrijfcoach en businesscoach

Ik volg niet zo snel een training, maar deze was zeker de moeite waard. In het verleden heb ik meerdere workshops en online trainingen gegeven, vaak uit de losse pols. Dankzij deze workshop weet ik nu hoe ik mijn workshops gevarieerder in kan richten, zodat mijn cursisten er nog meer uithalen. Zeer leerzame verdiepingsslag!

JoyceKooijman-24.jpeg
MYRTHE DE KRAAI

Mindful op Kantoor

Wat wil je echt dat je klant die de training heeft doorlopen weet, kan en hoe hij of zij zich voelt?

Logisch om dat beeld te visualiseren als het ideale resultaat. Maar al snel ben je je training aan het ontwikkelen op basis van wat jij wilt overbrengen en meegeven.

Wat moet het resultaat zijn van de training en welke kennis en inzichten zijn hiervoor nodig. Dit was echt een eyeopener voor me.

Als je dit hebt bepaald, dan grijpt de rest van de training als puzzelstukken in elkaar.

De workshop ‘Online trainingen die werken’ heeft me een duidelijke structuur gegeven en een overzicht van de te doorlopen stappen. En dat in 1 dag!

Andrea geeft dit vanuit haar enthousiasme voor goede trainingen en jarenlange ervaring. Nu aan de bak ;)

_MG_0163_17 juni 2014_05_bewerkt.jpeg
ELZELIEN DA MOTA

DaMota, Portugees voor beginners en gevorderden

Voor mezelf had ik al een duidelijk idee hoe mijn online training eruit moet komen te zien, maar hoe begin je, wat stop je er wel en niet in en vooral: hoe maak je het aantrekkelijk voor de klant?

Andrea had een lijst met vragen voor ons die we stuk voor stuk zelf beantwoordden en daarna bespraken in de groep. Zo werd er ineens een hoop duidelijk. Dingen die voor je gevoel zo logisch zijn dat je er zelf niet eens aan denkt, kwamen naar voren, evenals vele andere zaken die van belang zijn.

Daarnaast trek je een dag op met andere leuke ondernemers, wat weer zorgt voor uitbreiding van je netwerk. Ik heb veel van hen geleerd en weet zeker dat ik in de toekomst nog  veel van ze kan leren. We hebben gezellig samen geluncht, het was zeer goed verzorgd.

Andrea is een rustige docente, legt goed uit, wérkt goed uit, neemt de leiding waar nodig, geeft veel tips, kortom: werkt heel prettig. De workshop ‘online trainingen die werken’ heeft me weer een grote stap dichterbij mijn eigen online training gebracht.

Elzelien.png
CHARLOTTE DE LEEUW

Mama In Control.nu

Ik ben voor het eerst mijn eigen training aan het ontwikkelen, trainen doe ik al langer, maar het opzetten ervan doe ik puur op gevoel. De workshop Online Trainingen die Werken heeft mij geholpen om gestructureerder naar mijn leerdoelen te kijken en om vanuit de klant te gaan denken in plaats van al mijn kennis over te brengen zonder dat de klant daar beter van wordt. Het heeft mij inzichten gegeven die ik zeker meeneem in mijn training. Heel waardevol om ook met anderen te kunnen sparren over mijn project en mee te denken met die van anderen. 

131k vierkant-01.png
YVES REINEARTS

T&C Training en coaching

Trainingen en workshops geven doe ik al jaren, en met veel plezier. En net zoals velen vertrouw ik onder andere op mijn pedagogische achtergrond, mijn dienstjaren en  ervaring in het “veld”. Welk veld dat dan ook is.  Waarom dan Online Trainingen die Werken?  Meer en meer bekroop mij het gevoel dat  ik effectiever en met meer toegevoegde waarde voor anderen, mijn trainingen en workshops zou kunnen doen.  Daarop volgend dus de vraag:  Hoe? Zwervend door het internet en mijn Linkedin contacten kwam ik in gesprek met Andrea. Zie daar iemand die samen met mij, de puntjes op de i kon zetten voor mijn trainingen. Overzichtelijk, interactief, met kennis van zaken. Iemand die begrijpt dat ervaring en luisteren naar je deelnemers belangrijk is maar dat je zeer zeker ook aan de randvoorwaarden de juiste aandacht moet schenken: zuivere leerdoelen, consequente afwisselingen van werkvormen en nog zo veel meer. En dat overgebracht met aandacht voor elke deelnemer, enthousiasme en passie.   

S48371-33-bewerkt-2-2.jpeg
MIRANDA HOGERVORST

StartValue adviesbureau

Tijdens het ontwikkelen van mijn online-training bekroop mij het gevoel: zitten alle facetten wel voldoende in de training? Verder was ik bezorgd dat ik wellicht klanten zou gaan aantrekken waarvoor de training niet bedoeld is. 

Andrea heeft mij geholpen door de juiste focus te kiezen, welke klantgroep wil jij benaderen? Hier naar toe te werken en te schrijven. Door de juiste focus, weet ik nu ook beter welke tools hierbij passen. Verder is zij kritisch over de inhoud wat ik als prettig ervaar. Na haar feedback kon ik mij tools bijstellen, wat mijn online-training sterker maakt en ik daardoor goed achter mijn eigen product kan gaan staan.

StartValue_Tekengebied 1 kopie 2.png
JUDITH DE RIDDER

COLOURLAB imagetraining voor kappers

Als freelance educator in de kappersbranche gaf ik mijn trainingen op gevoel. Het was fijn om erachter te komen bij de workshop van Andrea dat ik met mijn gevoel toch redelijk goed zat. Maar wat valt er nog veel te leren! Ik snap nu waarom 1 van mijn trainingen soms wat moeizaam loopt op een bepaald moment. Ik heb deze helemaal kunnen finetunen. Ik heb eens kritisch naar al mijn trainingen gekeken en de technieken toegepast die ik van Andrea heb geleerd.

 

Van nature ben ik erg enthousiast en soms wat chaotisch, het is daarom van mij en mijn cursisten heel prettig om een structuur te hebben tijdens een intensieve dagtraining. Het loopt nog lekkerder en cursisten zijn enthousiast.

Eigenlijk is deze workshop een must voor iedere educator/trainer!

Judith_2018_07_LR.jpg
CHARLOTTE ROELS

De vrouw achter jou

Zonder een specifiek idee voor een training en met mijn nieuwe bedrijf nog in de luiers, kwam ik bij Andrea terecht. De overige deelnemers hadden een duidelijker beeld en startpunt.

Voor Andrea maakt het allemaal niets uit. Met groot enthousiasme en creatieve ideeën heeft zij niet alleen mij geholpen met het bedenken en uitwerken van een idee, iedereen heeft stappen gemaakt.

Door de dag heen heb ik het idee uitgewerkt tot een opzet voor een online training. En deze opzet vormt nu de basis voor mijn blended programma welke ik aan het ontwikkelen ben. Andrea geeft veel tips, structuur, legt alles duidelijk uit, en laat jou het werk doen. Het is tenslotte jouw online training. Erg waardevol is het om samen met de anderen te sparren.

Charlotte Roels.jpeg

  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
  • LinkedInn
Over Andrea

Ik ben dol op leren, nieuwe dingen ontdekken. En net zo makkelijk afgeleid, waardoor ik eindeloos blijf hangen zonder verder te komen. Vooral als ik het even niet weet, schiet ik alle kanten op. Heel goed voor mijn creatieve brein, op zulke momenten heb ik de beste ingevingen voor lastige problemen. Ik ben echter niet zo goed in het afronden, echt afmaken van dingen. Meestal is 

lees verder

© 2019 Andrea Lagerwey - websitedesign Studio Charlotte                        ONLINE TRAININGEN die WERKEN is een onderdeel van Bloom! training consultants