CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
DIENSTEN
Creëer jouw eigen online training!
HET ZEVEN STAPPENPLAN
Een goede structuur voor het ontwikkelen van een training. Dat is waar veel ondernemers tegenaan lopen.
Je hebt een super goed idee, maar hoe zet je dat nou om in die online training die wérkt? Waar begin je? Hoe bepaal je wat je wel en niet opneemt?
Met het Zeven Stappenplan zijn dat voor jou geen vragen meer en weet jij wat je te doen staat.
ONTWIKKELSESSIE
Serieus aan de slag met een ontwikkelsessie
Je hebt de valkuilen gelezen. Je hebt de stappen van het 7 stappenplan doorlopen. Je weet dus nu WAT je moet doen. Maar weet je nu ook hoe? Ik kan me voorstellen dat je behoefte hebt aan een persoonlijk stappenplan, eentje die is toegespitst op jouw unieke situatie. Ik snap dat als geen ander en wil je daar graag bij helpen tijdens een persoonlijke ontwikkelsessie. In ca. 45 minuten werken we samen aan een concreet plan voor JOUW online training. Zet jezelf in de actiestand en maak serieus werk van jouw online training! 
ONLINE TRAININGEN DIE WERKEN
De complete route naar een online training met impact
Hoe ga je nu verder? Blijf je aarzelend aan de kant staan terwijl andere ondernemers doorgroeien? Hoop je dat je training vanzelf goed wordt? Of kies je voor de
zekerheid dat jouw deelnemers het beste van jou krijgen in een online training die helemaal klopt? Waarmee zij het resultaat behalen dat jij belooft.

Jij wilt het beste voor je deelnemers. Dat begint bij het beste voor jezelf. Ik help je daarbij. Met mijn training, maar ook door je persoonlijk te begeleiden via Skype en workshops. In acht modules en heel veel extra’s, zorgen we er samen voor dat jouw idee wordt omgetoverd tot een geweldige online training. Een training met impact.
Mijn succes = jouw succes = je deelnemers succes

SOCIAL MEDIA

CONTACT

Bloom! Training Consultants

Andrea Lagerwey
De Garf 24
6581 SK Malden
+31618885124
andrea@trainingconsultants.nl
KVK: 73187720
BTW: NL859391036B01

Funnel Connected Website Template via Ementes