CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
DIENSTEN
Creëer jouw eigen online training!
STRUCTUUR VOOR ONTWIKKELEN
Een goede structuur voor het ontwikkelen van een training. Dat is waar veel ondernemers tegenaan lopen.
Je hebt heel veel kennis en ervaring die je graag wilt delen, maar hoe zet je dat nou om in die online training die wérkt? Waar begin je? Hoe bepaal je wat je wel en niet opneemt? Met het Zeven Stappenplan zijn dat voor jou geen vragen meer en weet jij wat je te doen staat.

Het gratis Zeven Stappenplan geeft je een heldere structuur waardoor je met vertrouwen kan starten met het ontwikkelen. Voor je het weet kan jouw training online!
ZELFSTANDIG EEN ONLINE TRAINING MAKEN
In vijf heldere stappen en extra hulpmiddelen jouw training online.
Met het stappenplan heb je een handige tool voor een structuur in het ontwikkelen. Het kan net die ene drempel wegnemen die je nu misschien ervaart om te starten. Om het je nog makkelijker te maken om te starten, heb ik iets tofs voor je ontwikkeld:  
een korte online training "Werken met het Zeven Stappenplan". 

Met deze training ontwikkel je stap voor stap je eigen online training. De uitgebreide toelichting op de belangrijkste stappen en het werkboek zijn daar een super handig hulpmiddel voor. En je hebt gelijk een voorbeeld hoe je een training kunt opbouwen. Dat je bovendien keer op keer kunt gebruiken als je een nieuwe training wilt ontwikkelen!
HOE MAAK JE EEN ONLINE TRAINING?
Bespreek je twijfels over je aanpak zodat je de juiste keuze maakt.
Op het moment dat je ervoor kiest een online training te maken, sta je aan het begin van een mooi traject waar jij, je bedrijf en jouw klanten enorm van gaan groeien. Dan wil je natuurlijk zeker weten dat je de juiste dingen doet, zodat je geen tijd en geld verspilt. Tijdens een ontwikkelsessie bespreken we welke strategie bij jou persoonlijk het beste past. 

In ca. 45 minuten werken we samen aan een concreet plan voor JOUW online training. Zet jezelf in de actiestand en maak serieus werk van jouw online training! 
COMPLEET PROGRAMMA VOOR EEN ONLINE TRAINING
MASTER ACADEMY: De complete route naar een online training met impact
Hoe ga je nu verder? Blijf je aarzelend aan de kant staan terwijl andere ondernemers doorgroeien? Hoop je dat je training vanzelf goed wordt? Of kies je voor de
zekerheid dat jouw deelnemers het beste van jou krijgen in een online training die helemaal klopt? Waarmee zij het resultaat behalen dat jij belooft.

Jij wilt het beste voor je deelnemers. Dat begint bij het beste voor jezelf. Ik help je daarbij. Met mijn training waarmee je in acht uitgebreide modules jouw waardevolle kennis en ervaring omtovert tot een nog waardevollere online training. 
Een training met impact: hoe succesvoller jouw training, hoe succesvoller jouw deelnemer.

SOCIAL MEDIA

CONTACT

Bloom! Training Consultants

Andrea Lagerwey
De Garf 24
6581 SK Malden
+31618885124
andrea@trainingconsultants.nl
KVK: 73187720
BTW: NL859391036B01

Funnel Connected Website Template via Ementes