CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
DIENSTEN
Creëer jouw eigen online training!
HET ZEVEN STAPPENPLAN
Een goede structuur voor het ontwikkelen van een training. Dat is waar veel ondernemers tegenaan lopen.
Je hebt een super goed idee, maar hoe zet je dat nou om in die online training die wérkt? Waar begin je? Hoe bepaal je wat je wel en niet opneemt?
Met het Zeven Stappenplan zijn dat voor jou geen vragen meer en weet jij wat je te doen staat.
WERKEN MET HET ZEVEN STAPPENPLAN
Online training in vijf modules om je goed op weg te helpen!
Met het stappenplan heb je een handige tool voor een structuur in het ontwikkelen. Het kan net die ene drempel wegnemen die je nu misschien ervaart om te starten. Om het je nog makkelijker te maken om te starten, heb ik iets tofs voor je ontwikkeld:  
een korte online training "Werken met het Zeven Stappenplan". 

Met deze training ontwikkel je stap voor stap je eigen online training. De uitgebreide toelichting op de belangrijkste stappen en het werkboek zijn daar een super handig hulpmiddel voor. En je hebt gelijk een voorbeeld hoe je een training kunt opbouwen. Dat je bovendien keer op keer kunt gebruiken als je een nieuwe training wilt ontwikkelen!
ONTWIKKELSESSIE
Serieus aan de slag met een ontwikkelsessie
Je hebt de valkuilen gelezen. Je hebt de stappen van het 7 stappenplan doorlopen. Je weet dus nu WAT je moet doen. Maar weet je nu ook hoe? Ik kan me voorstellen dat je behoefte hebt aan een persoonlijk stappenplan, eentje die is toegespitst op jouw unieke situatie. Ik snap dat als geen ander en wil je daar graag bij helpen tijdens een persoonlijke ontwikkelsessie. In ca. 45 minuten werken we samen aan een concreet plan voor JOUW online training. Zet jezelf in de actiestand en maak serieus werk van jouw online training! 
ONLINE TRAININGEN DIE WERKEN
MASTER ACADEMY: De complete route naar een online training met impact
Hoe ga je nu verder? Blijf je aarzelend aan de kant staan terwijl andere ondernemers doorgroeien? Hoop je dat je training vanzelf goed wordt? Of kies je voor de
zekerheid dat jouw deelnemers het beste van jou krijgen in een online training die helemaal klopt? Waarmee zij het resultaat behalen dat jij belooft.

Jij wilt het beste voor je deelnemers. Dat begint bij het beste voor jezelf. Ik help je daarbij. Met mijn training waarmee je in acht uitgebreide modules jouw waardevolle kennis en ervaring omtovert tot een nog waardevollere online training. 
Een training met impact: hoe succesvoller jouw training, hoe succesvoller jouw deelnemer.

SOCIAL MEDIA

CONTACT

Bloom! Training Consultants

Andrea Lagerwey
De Garf 24
6581 SK Malden
+31618885124
andrea@trainingconsultants.nl
KVK: 73187720
BTW: NL859391036B01

Funnel Connected Website Template via Ementes