Aanbod

 

Workshop ONLINE TRAININGEN die WERKEN

Wil je graag starten met het ontwikkelen en wil je de drempel over om te beginnen?

Ben je bezig met ontwikkelen en zoek je inspiratie om hem aantrekkelijker te maken?

Heb je al een training ontwikkeld en wil je graag onderzoeken op welke punten je de training nog kunt verbeteren?

In deze workshop krijg je dat aangeboden. Door samen de stappen uit het Zeven Stappenplan te doorlopen, krijg je inzicht in waarmee te starten of op welke punt(en) je jouw training nog kunt verbeteren.

 

Met handige tips kom je - weer - in beweging. We werken samen, je leert

met en van je mede-deelnemers en maken er een interactieve dag van. Aan het einde kun jij weer verder met ontwikkelen van je eigen training. De groep bestaat uit minimaal vier, maximaal acht deelnemers. Er is dus ruimte voor persoonlijke aandacht en om elkaar te inspireren.

Na het volgen van de workshop kun je zelfstandig verder met het ontwikkelen van je training. Kom je er nog niet uit of wil je meer hulp, neem dan contact met mij op om te kijken hoe ik je verder kan helpen.

Jouw investering: € 375,-

 

Workshop Ontwikkel&Co

In deze workshops, komen verschillende onderwerpen aan bod die betrekking hebben op het ontwikkelen van een (online) training. Elke keer werk ik met een andere collega en maken we er een leuke, interactieve en vooral afwisselende dag van. Je volgt namelijk niet een, maar twee workshops, in twee groepen. Na de lunch wissel je om. Zo kun je in de ochtend aan de slag met een goede volgorde van je modules en in de middag leer je je training lanceren op je website. De samenstelling van de workshops wisselt per keer en zijn een verdieping op de training

ONLINE TRAININGEN die WERKEN.

Er is plek voor maximaal 16 deelnemers voor de hele dag, maximaal 8 deelnemers in een workshop.

Onderwerpen:

Workshop Didactisch:

 • Leerdoelen en leermiddelen

 • Verrassende volgorde van modules

 • Inspirerende werkvormen 

 • Een presentatie (PPT) maken voor je training

 • Een aantrekkelijke training

 • Trainingen evalueren

Workshop Aanvullend:

 • Een aantrekkelijk aanbod voor je training

 • Technische programma’s voor je online training

 • Presenteer jezelf voor de camera

 • Films maken met je smartphone

 • Films monteren en bewerken

 • Teksten schrijven voor instructies

Je krijgt twee workshops cadeau wanneer je de online training ONLINE TRAININGEN die WERKEN volgt.

Je kunt je uiteraard ook aanmelden wanneer je graag meer over een specifiek onderwerp wilt leren. Of een dagje input wilt van een specialist en andere deelnemers.

Jouw investering: € 199,-

Werken met het Zeven Stappenplan

Je wilt wel starten met het ontwikkelen van jouw training, maar op een of andere manier komt het er maar niet van. Grote kans, dat je het voor jezelf veel te complex maakt. Wat zou je ervan vinden als we samen een eerste, korte online training gaan ontwikkelen? Als oefening? Zodat je, als je het eenmaal onder de knie hebt, een uitgebreidere training kunt ontwikkelen.​

En nog worstel je met het daadwerkelijk starten. Schuif je het voor je uit of ben je in de weer met allerlei ideeën, zonder dat deze ergens concreet toe leiden. Frustrerend hoor!

Want wat zou het je op leveren als je een goed lopende online training kunt bieden, waarmee je tientallen, misschien wel honderden

klanten gaat helpen? Alle begin is moeilijk. En daarom ga ik je helpen met een simpele training waardoor het je wél gaat lukken.

Hoe werkt het?
De belangrijkste stappen uit het Zeven Stappenplan worden doormiddel van korte, praktische video's uitgelegd die je vervolgens in het werkboek uitwerkt.

Iedere week ontvang je een nieuwe module, in totaal vijf modules. Je kunt echter in je eigen tempo de opdrachten verwerken: het programma blijft zeker zes maanden tot jouw beschikking. Het werkboek kun je downloaden en is dus voor iedere volgende training te gebruiken. Aan het eind is je training klaar.

Gelijk starten?
Wanneer je vandaag nog de training aanvraagt, kun je vaak direct starten met de eerste module. Zo heb je voor jezelf geen enkel excuus meer om nog langer uit te stellen. Gewoon doen dus.

Jouw investering: € 197,-

 

ONLINE TRAININGEN die WERKEN 

Jij wilt graag een (online) training ontwikkelen en zoekt een structuur om dat volgens de regels en kunst van opleiden aan te pakken.

 

Er zijn veel ondernemers zoals jij. Je begint met een idee, schrijft teksten, opdrachten, neemt een video op en loopt vervolgens vast. Het ontwikkelen valt tegen. Er is zoveel om mee rekening te houden. Hoe breng je jouw kennis en vaardigheden over op je deelnemers en hoe motiveer je ze om de volgende module te starten?

 

In deze online training, leid ik je door de stappen heen die nodig zijn om je eigen (online) training te maken. Of deze nou fysiek of online is, de basis is hetzelfde.

Iedere twee weken ontvang je een module volgens het Zeven Stappenplan. Daarin leg ik je uitgebreid uit wat het doel van deze stap is.

En krijg je heel veel voorbeelden die je zo kunt overnemen in jouw 

training of die je inspireren om je eigen training aantrekkelijker te maken. Aan het einde van het traject heb jij jouw eigen training klaar staan om te verkopen.

In dit programma krijg je bovendien toegang tot een besloten community waarin je jouw vragen kunt delen. Ik zal regelmatig reageren met tips en trucs om je verder te helpen.

 

Kom je er niet uit of wil je nog meer verdieping? Er is altijd ruimte voor persoonlijke feedback en hulp. En als je het prettig vindt om met anderen persoonlijke te delen, kom dan naar een van de workshops Ontwikkel&Co. Daar krijg je persoonlijk advies en tips voor je training.  

 

Er is ook altijd een mogelijkheid om over te stappen naar persoonlijke begeleiding bij ontwikkelen van je (online) training.

Dit programma zit momenteel in de pilotfase. Je kunt nu voor een lagere prijs meedoen, zodat ik de 'weeffoutjes' in de komende periode kan herstellen.

Je krijgt in ruil daarvoor meer persoonlijke begeleiding van mij. 

Jouw investering: € 1.199,-

 
 

Persoonlijke begeleiding inclusief online module

Wil je nu echt aan de slag met jouw training maar wil je het – om welke reden dan ook –  niet alleen doen? Vraag dan persoonlijke begeleiding aan.

 

Je doorloopt hetzelfde traject als bij de online training, maar voor elke stap hebben we persoonlijk contact via Skype en/of live. Zo krijg je steeds persoonlijk de helpende hand om verder te gaan. Er is ook ruimte tussentijds voor vragen en feedback. Zo hoef je nooit te wachten om verder te kunnen.

 

Jij bent de expert en inhoudsdeskundige. Jouw input is dus onmisbaar voor het eindresultaat. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de inhoud van al het materiaal. Ik help je het zo scherp en concreet mogelijk te maken, waardoor jij je kunt focussen op het creatieve deel van het ontwikkelen. 

Ik lees waar nodig met je mee en geef feedback voor de ‘didactische’ puntjes op de i.

 

Het tempo bepaal jij. Wanneer je wilt, ben ik er voor je en coach ik je verder, al is het maar een klein stapje. Iedere oplossing, ieder idee is weer een stap dichterbij het einddoel: een (online) training die wérkt!

Een traject duurt maximaal zes maanden. Mocht je daarna toch nog behoefte hebben aan meer ondersteuning, dan overleggen we te zijner tijd hoe we dit invullen. Uiteraard blijven alle online modules voor je beschikbaar.

 

Ik kan slechts drie mensen persoonlijk begeleiden tegelijkertijd. Voordat we hiertoe besluiten, hebben we eerst een uitgebreid kennismakingsgesprek waarin jouw vraag en wens centraal staan. Op basis daarvan beslissen we samen of dit de beste oplossing voor jou is.

investering: € 3.495,- incl. toegang tot de online training

Het programma op een rijtje

 • In heldere stappen naar een (online) training die wérkt
  Door duidelijke opdrachten, voorbeelden en instructies kun jij je focussen op de kern van je training en op welke manier je deze het beste jouw klanten kunt bieden. De volgorde, wat wel en wat niet in je training, het krijgt allemaal vanzelf een plek wanneer het moment daar is. De tips en voorbeelden maken het makkelijk om te begrijpen hoe het werkt.

   

 • In jouw tempo
  Elke module behandelt een stap in het proces zodat je op meest effectieve manier je idee uitwerkt. Jij beslist zelf wanneer je de volgende stap wilt uitwerken. Je kunt kiezen uit een wekelijks of twee wekelijks ritme.

   

 • Jouw vak, mijn vak
  Omdat ik heel goed begrijp dat jij je wilt richten op jouw expertise, gun ik je mijn expertise.
  Door de modules te volgen, krijgen jouw kennis en ervaring alle ruimte voor creativiteit. Je gaat echt meer voor je klanten betekenen.

   

 • Een training die wérkt
  Door je training in een verrassende volgorde te gieten, door leuke en afwisselende werkvormen te bedenken, door de juiste keuze te maken tussen fysiek en online. Een betere training betekent beter aansluiten op de vraag van je klanten en dus meer resultaat.

 • Blij met het resultaat
  Stel je voor: een training die impact heeft. Een klant die enthousiast is over wat hij of zij heeft bereikt. Een klant die vaker met je wil werken. Een klant die dat aan andere klanten doorvertelt. Dat is het resultaat van ONLINE TRAINING die WERKEN.

 • Instagram - grijze cirkel
 • Facebook - grijze cirkel
 • LinkedInn
Over Andrea

Ik ben dol op leren, nieuwe dingen ontdekken. En net zo makkelijk afgeleid, waardoor ik eindeloos blijf hangen zonder verder te komen. Vooral als ik het even niet weet, schiet ik alle kanten op. Heel goed voor mijn creatieve brein, op zulke momenten heb ik de beste ingevingen voor lastige problemen. Ik ben echter niet zo goed in het afronden, echt afmaken van dingen. Meestal is 

lees verder

© 2019 Andrea Lagerwey - websitedesign Studio Charlotte                        ONLINE TRAININGEN die WERKEN is een onderdeel van Bloom! training consultants